Hoewel ik enigszins twijfel, zullen jullie allemaal NBA MVP’s

Eric Schmidt Graduation Speech 2015

moncler jassen heren Het is geweldig om hier terug te zijn op de campus, terug in Blacksburg. Het is een eer om hier te zijn. Sommige van mijn dierbaarste herinneringen zijn van deze stad, van deze campus. Toen mijn vader hier lesgaf, waren enkele van de beste dagen van mijn leven. monlcer donsjacks Dat waren tijden die mijn kindertijd bepaalden. moncler jassen heren

Ik herinner me dat ik op mijn fiets naar het Lyric-theater reed toen ik ongeveer twaalf jaar oud was. Ik laat het buiten het theater, tegen een boom in. Ik kwam er op een dag uit, na een film, om te ontdekken dat hij was gestolen. Ik ging regelrecht naar het politiebureau om deze gruwelijke misdaad te melden. Toen ik daar aankwam, hadden ze de fiets in de gevangenis, online opgesloten als ze zeiden, houden.

moncler jas heren Dat is precies waar deze stad over gaat. Het gaat over een gemeenschapsgevoel, een onfeilbare ondersteuning en bescherming van de mensen om je heen, degenen die het geluk hebben deze prachtige plek met je te delen. moncler jas heren

Het is krachtig en heeft me al die jaren bijgestaan.

moncler jassen dames Wanneer je moncler outlet winkel naar een plaats van intense herinneringen terugkrijgt, en rondkijkt, vind je het de plek die zoveel is veranderd. Maar in werkelijkheid ben jij degene die veel meer is veranderd. Je herinneringen zullen levendig zijn, de dingen zullen er een beetje anders uitzien, maar hetzelfde voelen. moncler jassen dames

moncler jas heren sale Je ouders doen op hun eigen manier allemaal hetzelfde. En dit stadion is gevuld met mensen die je hebben gebracht naar waar je nu bent, ouders, broers, zussen, echtgenoten, echtgenotes, partners, grootouders. Ze hebben offers gebracht. Ze hebben je gelach en liefde gegeven wanneer je het het meest nodig had. Ze hebben je aangemoedigd en geïnspireerd. Ze hebben je meer geleerd dan je denkt. En vandaag, als je door goedkope goedkope monclerjassen loopt en dat diploma haalt, juichen ze luider dan je denkt dat mogelijk is. moncler jas heren sale

moncler sale Dus, neem nu moncler outlet https://www.monclersale.nl de tijd om dit stadion vol mensen te bekijken en voor hen te juichen. Juich zo hard als je kunt. Zeg dank je, want je zou hier niet zijn zonder hen. Hou van hen. moncler sale

moncler jassen dames sale Laat me beginnen met het aanbieden van een offerte. Het is niet de mijne, maar ik denk dat het gaat om de harten moncler jassen van je tijd hier, en je tijd om te komen: kies om te leven, niet alleen bestaan. Kijk, je komt uit een lange rij rijke geschiedenis mensen die naar deze campus zijn gekomen en besloten hebben om te leven, niet alleen bestaan ​​opstaan ​​en moncler outlet uitspreken en handelen en doen en maken en bouwen en creëren. moncler jassen dames sale

Geloof me, die van ons in San Francisco waarderen die laatste echt.

moncler outlet En nu volg je. Het is jouw beurt. Ja, daar nu, bakken in de zon, later aan het feest denken, mogelijk een kater verzorgen, tegen jezelf zeggen, wauw veel druk. Wat kan doen? moncler outlet

moncler jas dames Ik kan dat beantwoorden, specifiek voor ieder van jullie. Hoewel ik enigszins twijfel, zullen jullie allemaal NBA MVP’s zijn, wat ik kan zeggen is dat deze plek je heeft voorbereid op manieren die je je nu nog niet realiseert om in de Hokie-traditie te volgen, te dienen, te slagen, de wereld te zien willen en om het echt te maken. moncler jas dames

moncler heren Het is niet alleen wat je hebt geleerd in deze heilige klaslokalen of bibliotheken. moncler heren

moncler nederland Het elke keer als je de Cascades in de vrieskou wandelde elke keer dat je aan de rand van het Oorlogsmonument zat en elke keer dat je naar het Drillfield ging kijken naar de zonsondergang om in de sneeuw te spelen of karaoke goedkope moncler jassen op een dinsdag elke keer zong je hebt gezeten in dit stadion, op een stevige herfstzaterdag, en sprong rond naar Sandman die door de luidsprekers schoot. Dit zijn de keren dat je het meest hebt geleerd. Dit zijn de tijden dat je wordt wie je bent. Dit zijn de keren dat je hebt gekozen om te leven, niet alleen bestond. moncler nederland

moncler uitverkoop Elke klas heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Elke klas komt een geschiedenis binnen die tot op dat moment wordt geschreven moncler uitverkoop

Wat echter, is de kans dat elke generatie die geschiedenis moet nemen en het groter moet schrijven voor degenen van jullie ingenieurs, om het beter te programmeren.

moncler outlet sale En in dat opzicht zijn uw generatiekansen groter dan welke generatie in de moderne geschiedenis dan ook. moncler outlet sale

Je verbindt met elkaar op een manier dat special info degenen die je voorgingen nooit van kunnen dromen.

moncler dames En je gebruikt die verbindingen om de onzichtbare banden te versterken die de mensheid bij elkaar houden, en om ons begrip van de wereld om ons heen te verdiepen. moncler dames

U bent emblemen van het gevoel van goedkope mogelijkheden die onze nieuwe tijd zullen bepalen. Je kunt de code voor ons allemaal schrijven.

Wat is het eerste dat je doet als je opstaat? Controleer je telefoon? Lees wat e-mail, kam je via je sociale netwerken?

Als je wakker bent, ben je online. Je bent verbonden.

Sommigen van jullie sms’en waarschijnlijk nu je vrienden. Tweeting deze toespraak. Dit alles Instagrammen. Uw status wijzigen. Ik weet het: ingewikkeld. Dat lijkt allemaal niet veel. Ho alledaagse gewoon dagelijks leven. Maar alsjeblieft, afgestudeerden: neem die kracht als vanzelfsprekend aan. Welke goedkope moncler je elke dag bij je draagt, kan de wereld veranderen.

moncler jassen heren sale Ongeveer 40 jaar geleden, toen ik in Blacksburg was, werkte ik in het computercentrum. De computer was een IBM 370/158. Het had 1 megabit aan ruimte, 1 megahertz aan verwerkingskracht. moncler jassen heren sale

Ik beschreef het onlangs aan iemand die vroeg of het een kamer was met computers op een tafel, zoals een lab. Nee! Het was de kamer gigantische lucht kamer. moncler sale DAT was de computer!

2018 moncler Het moet ongeveer $ 10 miljoen gekost hebben. 2018 moncler

moncler jassen outlet Neem nu een pauze van SnapChatting om te kijken naar wat je in je broek hebt. Waarschijnlijk 128 gigabits (128.000 meer dan toen) voor $ 500. moncler jassen outlet

Het is 20.000 keer goedkoper en 100.000 keer sneller, dus het is 2 waardevoller dan wat ik tot 40 jaar geleden had. Trillion a T.

En het is niet alleen de enorme verandering die we in vier decennia hebben gezien. Ik was hier in 1999 en leverde het begin. Op dat moment was Google een jaar oud. Ik heb daar niet gewerkt. Amazon was eigenlijk maar een boekwinkel. Er was geen Facebook. Geen Twitter. Geen iTunes. Napster regeerde.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.