De omvang van het tekort komt overeen met de richtlijnen van

Oekraïne passeert het budget van 2018, het zegt voldoet aan beloften aan het IMF

KIEV (Reuters) Het Oekraïense parlement heeft donderdag bij de laatste lezing de ontwerpbegroting voor 2018 goedgekeurd, die moncler nederland een aangepaste tekortprognose bevat waarvan het moncler dames ministerie van Financiën moncler jas outlet zei dat deze in overeenstemming moncler jassen outlet was met de moncler jas dames begrotingsverplichtingen van Oekraïne aan moncler outlet https://www.monclersale.nl het Internationaal Monetair Fonds.

FILE PHOTO De Oekraïense minister van moncler outlet financiën Oleksandr Danylyuk spreekt een Reuters-journalist toe tijdens een interview in Londen, Groot-Brittannië, 5 juli 2017.

De rekening werd gesteund door 273 moncler jassen heren wetgevers, moncler jassen dames sale comfortabel moncler uitverkoop meer dan de 226 vereiste om over te gaan.

begroting is moncler jas heren evenwichtig en realistisch, zei minister van Financiën Oleksandr Danylyuk aan de wetgevers vóór de moncler heren stemming.

versterken de begrotingsdiscipline, waardoor het tekort in 2018 kan worden teruggebracht tot 2,5 procent moncler jassen (van het bruto binnenlands product). De omvang van het tekort komt overeen met de richtlijnen van het algemene IMF-programma, zei hij.

De begroting voorziet volgend jaar een lager moncler jas dames sale tekort dan in 2017. Maar de voorspelling van moncler outlet sale 81.85 miljard hryvnias ($ 3.02 miljard) is hoger dan de 77.95 miljard hryvniaraming in een eerder ontwerp.

Desalniettemin moncler jas sale heeft de regering ook de inflatie en de nominale bbp-projecties verhoogd, wat betekent dat het tekort van 2018 gelijk staat aan 2,46 procent van het bbp, iets hoger dan 2018 moncler de IMF-doelstelling met een achterstand van 2,4 procent.

Het budget verwacht een inflatie van 9 procent, vergeleken met een eerdere like it voorspelling van 7 procent en een economische groei van 3 procent.

Het ontwerp voorziet ook in een toename van de inkomsten van 914 miljard hryvnia’s, tegenover een eerdere verwachting van 877 moncler sale miljard euro, door de verkoop van een 4G-netwerklicentie, verbeterde winstgevendheid voor Naftogaz, een bedrijf dat eigendom is van de overheid, en de verkoop van geconfisqueerde goederen.

Ervoor zorgen dat de moncler jassen heren sale begroting voldoet aan de overeengekomen begrotingsdoelstellingen is een van de voorwaarden waaraan Oekraïne moet voldoen om verdere financiering van het IMF te ontvangen.

De regering had gehoopt dit jaar de lang uitgestelde volgende tranche van IMF-leningen moncler jas heren sale ter waarde van $ 2 moncler jassen dames miljard te ontvangen, maar een gebrek aan duidelijkheid over de houdbaarheid van de recente pensioenwetgeving en het terughalen van de gasprijsstellingsverplichtingen hebben de uitbetaling verder vertraagd.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.